Nieuwe fietsen Gebruikte fietsen Gazelle collectie 2018
Nieuwe scooters Gebruikte scooters
Tips Body scanning

Assortiment

Aanbod fietsen

Openingstijden


Ma:  gesloten
Di:  9.00-12.00 13.00-18.00
Wo:  9.00-12.00 13.00-18.00
Do:  9.00-12.00 13.00-21.00
Vr:  9.00-12.00 13.00-18.00
Za:  9.00-17.00 tussen de middag open
Zo:  gesloten
 
Vanaf de maand maart zijn wij weer vanaf 8.30uur geopend!

Body scanning

Bouw Koster biedt u de perfect passende fiets met behulp van de Totaal bodyscan.

Ergonomie en fietsen

De meest voorkomende oorzaak voor gewrichts-, en rugproblemen is een tekort aan beweging. Fietsen is een zeer goede oplossing, maar dan moet de fiets wel goed afgesteld zijn. Een juiste zitpositie kan namelijk de druk op rug- en halswervels en hand- en kniegewrichten verminderen.

Het systeem Totaal bodyscan is het resultaat van een samenwerking tussen orthopeden, fysiotherapeuten, wielrenners, fietsers, ingenieuren en tweewielerspecialisten.

body scanning

Afstanden 1 t/m 4 worden voor u berekend. Tevens vragen wij u naar uw persoonlijke voorkeuren, waar wordt de fiets voor gebruikt en aan welke eisen moet de fiets voldoen.

Ook adviseren wij u over het type fiets dat het meest geschikt voor u is. 

Met behulp van een Body Scanning wand en meetarm met lasermodule worden in totaal vijf punten gescand zonder dat u hierbij aangeraakt wordt. Niet alleen uw lichaamslengte, maar ook de schouderbreedte, schouderhoogte, bekkenkamhoogte en de vuisthoogte worden bepaald.

Want niet alleen het formaat van het frame, maar ook de hoogte van het zadel en het stuur en de afstand tussen het zadel en het stuur bepalen hoe u optimaal op de fiets zit. Deze informatie wordt dan gecombineerd met de meetgegevens.

Beste houdingen

Het Body Scanning systeem berekent dan afhankelijk van het type fiets de optimale zitpositie en de gewenste zitpositie de juiste ergonomische instelling. Met dit professionele advies wordt voor u bij Bouw Koster Tweewielers de best passende fiets uitgezocht, en afgesteld zodat u met veel plezier kunt fietsen!Deel het met uw vrienden!